Met Stichting Present naar Duinrust

Ons groepje

In de meeste kerken wordt regelmatig geld ingezameld, ook in onze kerk; enige weken geleden heeft Jan-Bart bij de Vaate (voorzitter Stichting Present Den Haag) ons tijdens de kerkdienst uitgenodigd om in plaats van geld ook tijd te geven voor een goed doel.
Uiteindelijk hebben er drie groepen vanuit de EGM Scheveningen
meegedaan met verschillende projecten.

Present had geregeld dat ons groepje afgelopen zaterdag aan de slag kon bij Duinrust; Duinrust is een van de weinige Christelijke zorgcentra in Den Haag/Scheveningen. In Duinrust wonen ouderen die veel zorg nodig hebben.

Het was goed weer, na overleg met Stichting Present en Duinrust werd besloten om met een aantal ouderen te gaan wandelen.

Nadat we eerst hadden meegeholpen om de oudere dames en heer naar de begane grond te brengen vertrokken we met vier rolstoelen en een vrouw die met onze hulp de wandeltocht lopend kon afleggen. We genoten van het zicht op het prachtige Westbroekpark.

Na afloop hebben we gezellig koffie gedronken in de recreatiezaal van Duinrust. Tijdens de koffie mochten we ook cake ronddelen aan alle bewoners.

Het was erg leuk en zinvol om dit te doen, veel ouderen zijn eenzaam, wandelen en van de natuur genieten is al een leuk uitje! De deelnemers genoten zichtbaar van het ommetje.

Mocht jij of je bijbelstudie- of gebedskring je ook een keer wil inzetten voor een project, meld je dan aan bij Stichting Present Den Haag.


Tel : 070-3696540
E-mail: info@stichtingpresent-denhaag.nl
Website : www.stichtingpresent-denhaag.nl

Gods zegen namens ons groepje! Met vriendelijke groet,

Michiel Suurmond